Filteren op

Geschikt voor merk

expand_moreBekijk meer | see more

Output voltage

Capaciteit

expand_moreBekijk meer | see more

Energie

expand_moreBekijk meer | see more

Positie fietsaccu

Merk

Bosch Powerpack 400; Bosch accu voor de fiets

De Bosch Powerpack 400 wordt vaak gekozen als vervanging van een verouderde accu voor de elektrische fiets, maar kan ook prima als reserveaccu ingezet worden. Deze Bosch fietsaccu heeft een bereik van ongeveer 130 kilometer, waarmee u een aardig eind kunt komen in Nederland. De Bosch Powerpack 400 accu is een origineel product van Bosch, wat betekent dat u kunt rekenen op de hoge kwaliteit van Bosch, waarbij niet ingeleverd wordt op de hoge standaard. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat u de Bosch accu voor de fiets gemakkelijk kunt bestellen en dat altijd tegen lage prijzen. Bestel direct uit onze voorraad en wij zorgen ervoor dat de nieuwe accu van Bosch zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Bosch accu fiets.

Er zijn 28 producten.

Item 1-24 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 28 in totaal item(s)

Bij welke fiets kan ik de Bosch Powerpack 400 gebruiken?

Er zijn tal van modellen die uitgerust zijn met een motor van Bosch. U kunt hierbij denken aan Batavus, Centurion, Pegasus, Haibike, maar ook Kreidler. Heeft u een fiets met de middenmotor van Bosch, dan is de Bosch Powerpack 400 accu geschikt voor uw fiets (fietsen met bagagedrager uiteraard). Let erop dat deze accu voor de elektrische fiets nog voorzien is van de ‘Classic’ lader, met een bredere stekker. Deze laders zijn niet meer op de markt; u kiest voor een performance adapter van Bosch om dit powerpack van energie te voorzien. In ruil voor de extra moeite krijgt u een kwalitatief product van Bosch met een bereik van meer dan 100 kilometer, zelfs in een heuvelachtig landschap.

Gemakkelijk online te bestellen; elke Bosch fietsaccu

Bent u op zoek naar een nieuwe accu voor uw fiets of wilt u graag een reserve accu van Bosch voor uw fiets zodat u altijd een accu heeft die volgeladen is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan accu’s en deze zijn altijd direct via het internet te bestellen om het u makkelijker te maken. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt of wanneer u meer informatie wilt over de producten die wij online aanbieden. We zorgen ervoor dat alle producten zo snel mogelijk verzonden worden, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe accu of reserveaccu van Bosch voor uw elektrische fiets. Zoekt u een goede en betaalbare accu voor uw elektrische fiets, neemt u dan vooral contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen. Tenzij u zelf al weet dat de Powerpack 400 van Bosch de juiste keuze is voor uw elektrische fiets.

Bestel direct uw Bosch Powerpack 400 online

Bent u op zoek naar een Bosch Powerpack 400 voor uw elektrische fiets? Kijk dan vooral eens op onze website. Wij hebben accu’s voor de meeste elektrische fietsen. Accu’s van Bosch kunnen dan uiteraard niet ontbreken. Zoek direct de accu die geschikt is voor uw fiets en wij zorgen ervoor dat de accu zo snel mogelijk bij u geleverd wordt.