Filteren op

Capaciteit

expand_moreBekijk meer | see more

Energie

expand_moreBekijk meer | see more

Output voltage

Positie fietsaccu

Geschikt voor merk

expand_moreBekijk meer | see more

Merk

Batavus fietsaccu's

Een Batavus fietsaccu is de perfecte manier om je elektrische fiets van stroom te voorzien! Onze accu's zijn gemaakt met cellen van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, zodat je met een gerust hart op je elektrische fiets kunt rijden. Met een Batavus fietsaccu kun je verder en sneller reizen dan ooit tevoren op je elektrische fiets. Bovendien zijn onze accu's licht van gewicht en gemakkelijk te installeren, zodat je in een mum van tijd aan de slag kunt.

Batavus fietsaccu | Batavus accu vervangen - AZParts

Er zijn 70 producten.

Item 1-24 van 70 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 70 in totaal item(s)

Hoge kwaliteit Batavus Fietsaccu: de verschillen

Bij een elektrische fiets accu, komen er nogal wat termen in je op, zoals capaciteit, ontladingsdiepte, actieradius en Wattuur. Bij elke accu staat een aantal Watturen vermeld. Een Batavus batterij heeft deze van 300 tot 600 Wattuur. Maar wat wordt hier precies mee bedoeld? En is het mogelijk om je eigen accu in je e-bike te kiezen?

Eenvoudig gezegd vertelt de Wattuur-specificatie je hoeveel energie de accu kan opslaan. Dit is belangrijk omdat het van invloed is op hoe ver je kunt rijden op één lading. Met een 300 wattuur batterij kun je bijvoorbeeld ongeveer 1 uur rijden op volle kracht, terwijl je met een 600 wattuur batterij ongeveer 2 uur kunt rijden op volle kracht. Let wel op dat dit met 'perfecte' testomstandigheden is. ?

Factoren die invloed hebben op je Batavus Fietsaccu

Er zijn een aantal factoren die de actieradius van een e-bike kunnen beïnvloeden. Als je bijvoorbeeld vaak op onverharde wegen of in heuvelachtig terrein rijdt, zal de accu harder moeten werken en daarom misschien minder lang meegaan op één lading. Ook als je een zwaardere fiets hebt, zal de accu harder moeten werken, wat de actieradius van de fiets kan verkorten. En als het buiten bijzonder hard waait, zal de eBike harder moeten werken om vaart te maken, wat ook de actieradius kan verkleinen.

Batavus accu vervangen

Veel mensen denken dat het kopen van een nieuwe Batavus fietsaccu hun enige optie is, maar dat is niet waar! Je kunt ook een accu laten vervangen. Alleen, het is belangrijk om te bedenken dat er nadelen zijn aan het repareren van een accu. Het eerste nadeel is dat het duur kan zijn. Het tweede nadeel is dat je een gekwalificeerde technicus moet vinden om het werk te doen. En tenslotte, het derde nadeel is dat het enige tijd kan duren om de klus goed te klaren. Ook kan er niet altijd een garantie gegeven worden dat je accu weer voor langere tijd meegaat.

Dus als je een snelle en eenvoudige oplossing zoekt, is het kopen van een nieuwe batterij meestal de beste optie.

Bestel je Batavus fietsaccu bij AZParts

Heb je een nieuwe fietsaccu nodig? Wij hebben de beste Batavus fietsaccu's op de markt. Onze producten zijn gemaakt met kwaliteitsmaterialen en een constructie die ervoor zorgt dat je accu zo lang mogelijk meegaat. Haal je nieuwe Batavus fietsaccu vandaag nog in huis en ben zo weer op weg! Wil je meer weten over het verzenden en retourneren? Kijk dan onze verzenden en retouneren pagina.