Filteren op

Merk

expand_moreBekijk meer | see more

Output voltage

expand_moreBekijk meer | see more

Connector

expand_moreBekijk meer | see more

Output stroom (max)

expand_moreBekijk meer | see more

Fiets acculaders

Hieronder kunt u kiezen uit verschillende merken fiets acculaders om uw fietsaccu snel en gemakkelijk op te laden. Er is een filter in het linker kolom. Door het aanvinken van één of meerdere vakjes kunt u precies vinden wat u nodig heeft.  Zoekt u bijvoorbeeld een fiets acculader voor Batavus fietsen, dan zou u onder ‘alle merken’ het vakje naast uw specifieke merknaam ‘Batavus’ kunnen aanvinken.

Er zijn 94 producten.

Item 1-24 van 94 in totaal item(s)

Actieve filters

Acculader E-bike 42V 2A
Snel bekijken

Acculader E-bike 42V 2A

Prijs € 74,95
Op vorraad Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Item 1-24 van 94 in totaal item(s)

Fiets acculaders voor moderne elektrische fietsen

Moderne elektrische fietsen zijn uitgerust met lithium-ion batterijen, die worden gekenmerkt door een hoge capaciteit en een snellaadcyclus. Als uw bestaande oplader beschadigd is, of als u gewoon op zoek bent naar een vervangende, kunt u door onze uitgebreide catalogus van fiets acculaders bladeren en snel vinden wat u nodig heeft.

Elektrische fietsen hebben de Europese markt stormenderhand veroverd. Tegenwoordig zijn ze, samen met elektrische scooters, een zeer populair vervoermiddel in grotere steden. Snel en handig om mee te reizen op plekken waar een auto vast kan komen staan.

Let bij het selecteren goed op de juiste spanning (V) en het type stekker dat op de fietsaccu wordt gebruikt om te zorgen dat de fiets acculader perfect past. Neem gerust contact op met onze team als u vragen heeft over de acculaders.