Filteren op

Capaciteit

expand_moreBekijk meer | see more

Energie

expand_moreBekijk meer | see more

Output voltage

Positie fietsaccu

Geschikt voor merk

Merk

Impulse Fietsaccu's

Bent u op zoek naar een accu die lang meegaat en waarmee u gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen? Dan is een Impulse accu de beste keuze voor u. Met een Impulse accu kunt u uitgaan van jarenlang onbezorgd fietsplezier. Hieronder vindt u een overzicht van al onze Impulse accu’s en opladers die geschikt zijn voor e-bikes met een Impulse elektrische motor.

Impulse fietsaccu's, fietsaccu laders en accessoires | AZParts

Er zijn 22 producten.

Item 1-22 van 22 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-22 van 22 in totaal item(s)

Eigenschappen van de Impulse accu

Impulse accu’s staan al jaren bekend als één van de beste fietsaccu’s. De reden hiervoor is dat ze heel gemakkelijk zijn in gebruik. Vanwege hun kenmerkende vorm sluiten ze perfect aan op het frame van de e-bike. Daarnaast is het systeem van de Impulse accu zo ontwikkeld dat u de accu er gemakkelijk uit kunt halen en daarna weer kunt installeren. Hierdoor kunt u zonder veel gedoe gemakkelijk uw e-bike gebruiken en de leukste fietstochten maken.

Capaciteit van Impulse accu’s

Impulse heeft accu’s met verschillende capaciteiten. Wanneer uw huidige accu aan vervanging toe is en u een nieuwe wilt kopen, kunt u ervoor kiezen om de actieradius van uw e-bike vergroten. De accu’s van Impulse beginnen met een capaciteit van 11Ah. Deze zijn vooral geschikt voor iemand die de e-bike met name gebruikt voor korte ritten. Wilt u de e-bike intensief gebruiken en lange fietstochten maken? Dan zijn Impulse accu’s met een capaciteit van 15Ah, 15.5Ah of 17Ah het meest geschikt.

Met een accu met grotere capaciteit zal de levensduur van de accu langer zijn. Bij het opladen gaat de accu namelijk elke keer een klein beetje achteruit. Wij adviseren daarom altijd om de accu de eerste keer volledig op te laden en daarna enkel op te laden wanneer de e-bike leeg is. Vanwege de verschillende capaciteiten Impulse accu’s kunt u gemakkelijk de beste accu kiezen die voldoet aan uw wensen.

Assortiment Impulse accu’s

Veel merken gebruiken een Impulse accu in hun e-bikes. De Impulse accu’s zijn geschikt  voor e-bikes van de merken: Gazelle, Kalkhoff, Raleigh, Focus, Rixe, Victoria, Bulls en Derby Cycle. De Gazelle Impulse accu is erg populair bij fietsers met een e-bike van het merk Gazelle. De batterij van Kalkhoff Impulse is net als de Gazelle Impulse accu ook erg populair en wordt vaak verkocht. De Impulse 36V accu’s kunnen eenvoudig worden bevestigd in het frame, waardoor ze gebruiksvriendelijk zijn voor iedereen. Veel Impulse e-bike accu’s hebben een handvat waardoor u de accu nog gemakkelijker kunt bevestigen en en weghalen.