Bosch Fietsaccu PowerPack 300 Performance Bagage

Referentie: P1051546
€ 435,99
  incl. BTW
Niet op voorraad

De Bosch PowerPack fietsaccu’s zijn ontwikkeld volgens de strenge kwaliteitseisen van Bosch. Op de zijkant van deze PowerPack tref je handige indicator lampjes zodat je precies weet wanneer je de accu dient op te laden. Deze nieuwe Bosch fietsaccu is bovendien beschermd tegen oververhitting en kortsluiting dankzij de innovatieve ECP (Electronic Cell Protection).

Specificaties

  • Vermogen: 295 Wh
  • Capaciteit: 8.2 Ah
  • Output voltage: 36.00 V
  • Positie: Bagagedrager

Partnummers

Geschikt voor

Voor welke fietsen is deze Bosch PowerPack fietsaccu geschikt?

De PowerPack fietsaccu is compatibel met diverse fietsmerken die zijn voorzien van een Bosch motor, denk hierbij aan: Sparta, Kreidler, Ghost, Koga, Batavus, Falter, Hercules, Merida, Bergamont, Cannondale, Centurion, Haibike, Scott, Victoria en Trek.

Bosch Fietsaccu’s

De fabrikant Bosch heeft al decennia lang ervaring met het ontwerpen van eersteklas efficiënte energiedragers. De Bosch fietsaccu’s zijn hierop dan ook geen uitzondering. De Bosch accu’s zijn onderverdeeld in zogenaamde PowerPacks. De PowerPack 300 is een betrouwbare en vooral zuinige fietsaccu, terwijl de PowerPack 400 en PowerPack 500 een grotere actieradius mogelijk maakt. Alle Bosch PowerPack fietsaccu’s zijn onder te verdelen in de Active Line, Classic Line, Classic + Line en de Performance Line; gericht op hoge prestaties en hogere capaciteit.

Specificaties

Energie 295 Wh
Output voltage 36.00 V
Capaciteit 8.2 Ah
Positie fietsaccu Bagagedrager
Kleur Zwart
Toepassing Elektrische fiets
Geïntegreerde achterlicht Nee
Connector Bosch Active/Performance Ovaal